Over Dé Mondhygiënist en Tandarts Zaanstad

de mondhygiënist Zaanstad

U staat bij ons op de eerste plaats

Een moderne praktijk met flexibele openingstijden, waar een persoonlijke benadering centraal staat en ook kinderen zich op hun gemak voelen.

Wij werken altijd met hetzelfde vaste team van professionals. Marion en Sara zorgen voor de mondhygiëne, Berber, Joana en Canlee zijn uw tandartsen, en Sandra en Loïs de assistenten.

U kunt bij ons terecht voor:

krt logo
krm-logo-klein
nvm-logo-klein
tandarts Zaandam

Wij staan sinds 2012 voor u klaar

Sinds oktober 2012 vindt u midden in het oude stadshart van Zaandam de nieuwe praktijk De Mondhygiënist & Tandarts. Gevestigd in een klassiek pand aan de Zuiddijk 115 in Zaandam. 

Een gezond gebit valt of staat bij een goede mondhygiëne. Preventieve behandelingen zorgen ervoor dat gebit en tandvlees in goede conditie blijven.

Met persoonlijke zorg, aandacht en adviezen streven wij ernaar dat iedere cliënt met een goed gevoel de praktijk verlaat. Met deze gedachte heeft Marion Hoevers na 23 jaar ervaring haar eigen praktijk opgezet.

Bekijk op Google wat onze cliënten te vertellen hebben

5/5
Al tientallen jaren bang voor de tandarts, maar ik ga nu met plezier heen. Liesbeth heeft mij zo onwijs goed geholpen! Het deed soms pijn maar daar hielp ze mij erg goed doorheen. Tijdens de behandeling veel lol met haar gehad en heb nu eindelijk een mooi gebit. Hartstikke bedankt Liesbeth !
Mevr Elfrink
5/5
Uitstekende behandeling, erg vriendelijk behandelteam en no nonsense praktijk. Ik ben al een paar jaar een ontzettend tevreden patiënt en adviseer iedereen om mij heen om naar deze praktijk te gaan.
Mevr Bredewold
5/5
Wat een geweldige Tandarts al zooooo lang opzoek ! Na 30 jaar kan ik weer lachen met zo een gebit. Zou 10 sterren geven als ik zou kunnen.!
Mevr Cook
5/5
Een super praktijk, ze stellen je op je gemak, Zijn duidelijk en heel eerlijk
Mevr Giskus
5/5

 Gemiddeld beoordelen onze cliënten ons met een 4,3 / 5 op Google  

De Mondhygienist zaanstad
Scroll naar boven