Uw gebit opknappen?

Ook voor een cosmetische behandeling kunt u bij ons terecht

Heeft u vragen omtrent een behandeling ?

esthetiek
Esthetiek / Cosmetische behandelingen

Een stralende glimlach

Een stralende glimlach is wat de meeste mensen willen. Het eerste wat dan opvalt zijn uw tanden. Mooie, rechtstaande witte tanden geven u een uitstraling die direct opvalt. Een goed verzorgd gebit zegt ook iets over uzelf. Het is een teken dat u waarde hecht aan een goede uiterlijke verzorging. U kunt het vergelijken met de aanschaf van een maatpak door heren of netjes gelakte nagels bij dames. Tanden kunnen verkleuren door het drinken van koffie, aanslag doordat u rookt, maar ook kan verkleuring optreden door ouderdom of stoornissen in het glazuur. Tegenwoordig beschikt een tandarts over veel technieken om u te helpen op esthetisch gebied. Ook scheefstaande tanden of ver uit elkaar staande tanden kunnen afbreuk doen aan uw uitstraling. Mogelijk ervaart u hierdoor minder levensgeluk dan u verdient. Mooie rechte witte tanden, dat wil toch iedereen?

Bleken van uw gebit

Wij hebben ons ook gespecialiseerd in het bleken van uw gebit. Met de huidige technieken kunnen uw tanden wel 6 tot 8 tinten lichter worden gemaakt. En dat maakt heel veel verschil! Het bleken van uw tanden duurt ongeveer twee uur en het resultaat is geweldig, u verlaat de tandartspraktijk met een stralend witte lach, die mensen zeker zal opvallen. De bleekmethode is niet schadelijk en het tandglazuur wordt niet aangetast. Alle verkleuringen die uw gebit hebben aangetast, zoals koffie, tabak, thee, rode wijn enzovoort verdwijnen als sneeuw voor de zon na het bleken van de tanden.

Plaatsen van facings

Om kleine, scheve, versleten of ver uit elkaar staande tanden te maskeren zijn facings zeer geschikt. Er zijn verschillende soorten facings die onze tandarts kan aanbrengen om uw gebit te verfraaien. Een schildje van gebakken porselein, wat wordt aangebracht op de tand zorgt voor een stralend uiterlijk. De niet mooi uitziende tand wordt hiermee aan het oog onttrokken. Een porseleinen facing is relatief kostbaar, maar zijn zeer sterk en heeft een zeer goede kwaliteit. Een alternatief zijn composiet facings, deze zijn minder kostbaar en worden meestal vergoed door de zorgverzekeraars. Een composiet facing is altijd goed te repareren en kan te allen tijde worden aangepast qua kleur, vorm en/of stand. Een composiet facing is een heel veelzijdig materiaal. De tandarts Zaandam informeert u graag over de vele mogelijkheden van de soorten facings.

Zorg wel dat u goed geïnformeerd bent voordat u aan een behandeling begint. Neem contact op met uw zorgverzekering in hoeverre er sprake is van een vergoeding van de kosten voor deze esthetische behandelingen.

Maak meteen gemakkelijk een afspraak

esthetiek

Laagdrempelig en de beste mondzorg

De Mondhygiënist en tandarts Zaanstad 

Scroll naar boven